Vákuumrendszer az élelmiszer vákuumcsomagolásához
Az élelmiszer-vákuumrendszer az ételeket tovább frissen, és élénken tartja. Az élelmiszer tárolására és a levegő hozzáférésének megakadályozására szolgáló rendszer megbízhatóan működik. A vákuumozó a háztartási élelmiszerek tárolására szolgál.
Jellemzői:
- A vákuumcsomagolt élelmiszerek a hagyományos csomagoláshoz képest hosszabb eltarthatósági idővel rendelkeznek
- fagyasztóban - 6 hónaptól 2-3 évig (hús, zöldség, gyümölcs)
- hűtőszekrényben - 1 hét és 6 hét között (füstölt hús, sajt)
- Újrafelhasználás - a speciális tasakot többször is meg lehet mosni és használni
- Csomagtartalom:
- Vákuumozó készülék 3 db. AAA elemmel működik (nem tartozék)
- 6 db különböző méretű ZIP tasak
Szállítási idő: max 5 munkanap