Kategóriák
Hírlevél
Látogassa meg a Webvasar.hu webüzletet a ShopManian
Tanúsítvány
SSL Certificate
Házhozszállítás

Fizetési megoldás
Látogató számláló
2
4
4
7
1
3
0
Termék részletek


Kőfelverődés Javító Szett

ÚJ
Kőfelverődés Javító Szett
 • Kőfelverődés Javító Szett
 • Kőfelverődés Javító Szett
2 690 Ft
Nincs raktáron

Kőfelverődés Javító Szett

Észrevettél a szélvédődön egy apró kavicsfelverődést?
Tudtad, hogyha nem javítod meg időben, akkor tovább is repedhet nagyobb kárt okozva?

Előzd meg a bajt! A Kőfelverődés Javító Szett pontosan erre lett kifejlesztve, hogy akár Te magad is orvosolhasd a kisebb kavicsfelverődéseket, repedéseket!

Spórolj tízezreket ezzel a nagyszerű eszközzel és közlekedj biztonságosan!

Használata rendkívül egyszerű és költséghatékony!
Miért vinnéd az autód szervizbe, ha egyedül is orvosolhatod a problémát, méghozzá pofonegyszerűen?!

 1. A tüske segítségével távolítsd el a felverődés körül az üvegtörmeléket és egy törlőkendővel tisztítsd meg a felverődés környezetét.
 2. Húzd le a védőréteget a rögzítő tömítés hátoldaláról és óvatosan ragaszd fel a kőfelverődés közepére.
 3. Távolítsd el a felső védőréteget a rögzítő tömítésről és a fekete kör alakú gyűrűt helyezd a rögzítő tömítés közepére. A rögzítő tömítésre gondosan illeszd fel a talapzatot ügyelj rá, hogy megfelelően illeszkedjenek egymáshoz. Ujjal nyomogasd meg, hogy kellő tapadást hozzon létre.
 4. A javító gyanta tubusának hegyét vágd le és a gyanta háromnegyed részét öntsd a talapzat csőrébe. Óvatosan nyomd össze a tubus oldalát, hogy kontrollálni tudd az adagolás mértékét. Törlőkendővel itasd fel a felesleget és rakd félre a tubust a 8. lépéshez.
 5. A fecskendőt helyezd a tapasz csőréhez és enyhén nyomd le, majd a fecskendőt rögzítsd ebben a pozícióban. Így a nyomás a gyantát a javítandó felülethez fogja préselni és kitölti az apró repedéseket. Hagyd állni 10 percig.
 6. Vedd le a fecskendőt, majd ismételd meg az előző lépést úgy, hogy kissé jobban lenyomod a fecskendőt, így az előzőnél nagyobb nyomás alá helyezi a gyantát. Hagyd így 10-15 percig.
 7. Vedd le a fecskendőt, majd szedd le a műanyag talapzatot. Ezután a pengét óvatosan csúsztasd a szélvédőre illesztett rögzítő alá és válaszd le azt a szélvédőről. Óvatosan távolítsd el a felesleges gyantát és töröld tisztára a felületet.
 8. A megmaradt gyantából cseppents keveset a törés közepére és helyezd rá a filmréteget. A pengével egyengesd el a filmréteget, hogy kiszorítson alóla minden légbuborékot és megfelelően a szélvédőre tapassza azt.
 9. Ezután a javított felületet tedd ki 15-20 percig közvetlen napsütésnek, vagy UV lámpával kezeld 2-5 percig. A napsütés, vagy a lámpa UV fénye megkeményítik és rögzítik a gyantát. Ezután vedd le a filmréteget és a pengével távolítsd el az esetleg ottmaradt felesleges gyantát. Töröld tisztára a kijavított felületet. Igény szerint ismételd meg a javítás műveletét.

Szállítási idő: max 5 munkanap

 • Fontos megjegyzések:

  • Csak bikaszem, pókháló és csillag alakú repedések javítására alkalmas, illetve, aminek átmérője kisebb, mint 25 mm.
  • Közvetlen napfényben nem ajánlott a használata!
  • Ideális javítási hőmérséklet: 15-32°C között.
  • A gyanta nem érintkezhet az autó festett felületével, az ablaktörlő lapáttal és egyéb műanyag burkolattal.
  • A bőrrel és szemmel való kémiai érintkezés kockázatának csökkentése érdekében a termék használata során mindig viselj védőszemüveget és kesztyűt.

   

 • Favi.hu Szállítási Idő
  5
  Cikkszám
  892240
  Státusz
  ÚJ    
Webáruház készítés