ÚJ

Teleszkópos porkefe

Cikkszám: 
597036

Teleszkópos porkefe 

Hányszor kellett megküzdenie azzal, hogy felmásszon a létrán vagy veszélyesen átsétáljon a bútorokon, hogy poros helyekre jusson, miközben lesöpörte a port a bútorokról, vagy felsöpörte a makacs pókhálók mennyezetét? Mostantól vége a takarítás közbeni felesleges akrobatikának. Ezzel a porkefével gyakorlatilag minden olyan helyet elérhet, ahol Ön különösebb erőfeszítés nélkül elérhető! Miben különbözik ez a porkefe a többi kefétől? Az a tény, hogy teleszkópos, és egy pillanat alatt igazán hosszú seprűt készíthetünk!

Ezzel a portörlővel gyakorlatilag minden tisztítást igénylő helyet elérhet különösebb erőfeszítés nélkül!

Összehajtott változatban a porvédő 84 cm, teljes hosszában kibontva eléri a 200 cm-t! Ami még érdekesebb, az ecsetet nem a maximális tartományban kell szétszórnia, hanem olyan hosszúságban, amelyre éppen szüksége van.
 A szabad hajlítás lehetőségének köszönhetően akár a hűtőszekrény alá is benyúlhat.Alaposan eltávolítja a port és a pókhálót a szekrények mögül, a mennyezet mellett, a bútorokról és sok más zugról.

És a lehetőség, hogy bármilyen módon meghajlítsák, még a leginkább megközelíthetetlen helyeket is elérheti.
Használhatja otthon, a garázsban, az irodában vagy a nyaralóban. Kiváló termék azoknak az idős embereknek is, akik értékelik a rendet, de nehezen tudnak egyensúlyozni a remegő széken.
A seprű rendkívül könnyű, így nem fárasztja el a kezét tisztítás közben.
MŰSZAKI ADATOK:

– szín: szürke / ezüst;

pálca anyaga: műanyag + rozsdamentes acél;

anyaga: mikroszálas; 


Szállítási idő: max 5 munkanap

3 799 Ft
Hasonló termékek
Teleszkópos porkefe
Teleszkópos porkefe
3 799 Ft
Webáruház készítés