ÚJ

Szuper aprító gyümölcsökhöz és zöldségekhez

Cikkszám: 
321970

Szuper aprító gyümölcsökhöz és zöldségekhez

Ezzel a professzionális aprítóval nem kell többé küzdenie a gyümölcsök és zöldségek felvágásával! Többé nem kell profi szakácsnak lennie ahhoz, hogy tökéletesen és gyorsan aprítsa fel a zöldségeket!

Sok időt vesz igénybe a gyümölcsök és zöldségek elkészítése egy ételhez?
Amikor konyhakéssel aprít, a vágások nem egyenletesek, a pulton rendetlenség lesz, és minden szelet hagyma könnyeket csal a szemébe?
Ez a szuper aprító a megoldás mindezekre a problémákra, legyen szó arról, hogy salátához, leveshez, tésztához, pörkölthez vagy bármi máshoz készülnek a hozzávalók, ez az aprító ideális minden ételhez!
Ha nem gyakorlott a főzésben, a zöldségek aprítása elég veszélyes lehet, de ez a zöldség aprító megvédi a véletlen vágásoktól.
Azt is nagyon fontos kiemelni, hogy ez a zöldség aprító nagyon könnyen használható és karbantartható. Könnyen tisztítható, és nagyon kevés helyet foglal a konyhában.
A rozsdamentes acél pengék bármilyen gyümölcsnél és zöldségnél használhatók, és könnyen kezelhetők. Helyezze a pengét az alapra, majd helyezze rá a gyümölcsöt vagy zöldséget. Ezután helyezze fel a védőburkolatot, és húzza meg a fogantyút! A gyümölcs vagy zöldség másodpercek alatt egyenletesen és felesleges rendetlenség nélkül felvágásra kerül.
Az aprítóhoz tartozó kosárnak köszönhetően azonnal megmoshatja a benne lévő zöldségeket.
A zöldségfogónak köszönhetően az ujjai biztonságban lesznek.
A kis kefe segítségével könnyedén eltávolíthatja a fedél hornyaiba ragadt zöldségdarabokat.
A készlethez tartozó ételtartályok átlátszóak, így könnyen láthatja, mi van bennük. Aprítson közvetlenül a tárolóedénybe, és használja a szépen formázott tárolókat az ételek tálalásához is! Ha nem használja fel az összes ételt, egyszerűen tegyen egy fedelet a tartályra, amely frissen tartja az ételt, és tárolhatja a hűtőszekrényben.
A csomag tartalmazza:
1 tárolótartály
6 cserélhető vágókés
1 zöldségfogó
1 tisztítókefe
1 szűrő

Szállítási idő: max 5 munkanap

4 799 Ft
Hasonló termékek
Szuper aprító gyümölcsökhöz és zöldségekhez
Szuper aprító gyümölcsökhöz és zöldségekhez
4 799 Ft
Webáruház készítés