ÚJ

Perfect Home Zománcozott lábas 22cm+fedő

Cikkszám: 
962467

Perfect Home Zománcozott lábas 22cm+fedő 

A klasszikusnak számító piros pöttyös, zománcozott edények szinte minden konyhában megtalálhatók. Vannak már modernebb lábasok és fazekak, de ezek a régi típusok már hosszú évtizedeken át bizonyítottak, nem véletlen, hogy még ma is népszerűek. Nem mellesleg a kissé retro design nagyon bájos, most is sokaknak tetszik a piros alapon fehér pöttyös edény.

Ami viszont még inkább mellette szól, hogy remek minőségű, ellenálló és strapabíró. A zománcozott bevonat az egészségre nem ártalmas, abszolút biztonságos, ugyanakkor nem megy tönkre egykönnyen. Persze azért vigyázni kell rá: erős ütés hatására a zománc lepattoghat, tehát igyekezzünk nem leejteni az edényt, és mosogatás közben is figyeljünk oda, nehogy nekicsapjuk valaminek.

A zománcozott edény használható gáz-, kerámialapos -, elektromos- és indukciós tűzhelyen egyaránt. Tisztítása nem nehéz, hagyományos módon mosogatható, de igyekezzünk közben kerülni a karcosodást, és az edény megütését.


Szállítási idő: max 5 munkanap

11 800 Ft
Részletek

Jellemzői:

Anyaga: zománcozott acél
Mérete: 24 cm külső átmérőjű, 22cm belső átmérőjű, 14 cm magas fedő nélkül, 26 cm magas fedővel együtt
Űrtartalma: 4,8 liter
Súlya: 1350 g
Használható: gáz-, kerámialapos -, elektromos-, indukciós tűzhelyen egyaránt.
Tisztítása: első használat előtt és minden használat után meleg, folyékony mosogatószeres vízben mossa el, öblítse el, alaposan szárítsa meg. Ne áztassa! Ne használjon karocosodást okozó szereket illetve eszközöket. 

Hasonló termékek
Perfect Home Zománcozott lábas 22cm+fedő
Perfect Home Zománcozott lábas 22cm+fedő
11 800 Ft
Webáruház készítés