ÚJ

Nanotechnológiás kétoldalú ragasztószalag

Cikkszám: 
128886

Nanotechnológiás kétoldalú ragasztószalag

Végre egy ragasztószalag, amelyet az összes eddig elérhetetlen felületen is használhatod.

Szőnyeg, ami csúszkál? Nem probléma, vágj le egy darabot a ragasztóból tapaszd a padlóra, hajtsd rá a szőnyeget és többé nem lesz gondod. De az sem gond ha majd idővel átraknád a szőnyeget , egy mozdulattal szedd fel a ragasztót, mosd le  és várj amíg megszárad és újra használhatod.

Ha viszont családi fotót, órát, kulcstartót szeretnél rögzíteni fúrás nélkül a falban…nos arra is kiváló a ragasztószalag.

Mielőtt használná a ragasztót, győződjön meg arról, hogy a felület tiszta és száraz (nem durva, olajos, szemcsés…stb)

 

Ragasztó tulajdonságai:

Nagy viszkozitás: Ez a kétoldalas ragasztószalag nano akril gél anyagból készült, átlátszó és rugalmas, könnyen eltávolítható, nem hagy nyomokat a falon és a rögzített tárgy felületén. 

Könnyen kezelhető: A mágikus fogószalag szinte bármilyen sima, tiszta és nem porózus felületre felragasztható, ráadásul bármilyen méretre vághatjuk a különböző igényeknek és felhasználásoknak megfelelően.

Mosható és újra felhasználható: Ha a csúszásgátló ragasztó tapadását a por vagy egyéb szennyeződés meggyengítette, akkor csak vízzel kell tisztítani, majd szárítás újra munkára foghatjuk. 

Széles körű alkalmazás: Használhatjuk különbözőt tárgyak felhelyezésére, az autónk kidekorálására, poszterek, képkeretek, tolltartók, kisebb szerszámok, falióra, fali díszek rögzítésére vagy beillesztésére, stb. Iroda, nappali, fürdőszoba, konyha és más helyiségben is helyt áll, a lehetőségek tárháza szinte végtelen.

Magas minőség és biztonság: Ez a szalag nem tartalmaz semmilyen mérgező anyagot, környezetbarát és újrahasznosítható.

Több méretben kapható: 1m , 3 m és 5m 

 

Csomag tartalma:

1 db  ragasztószalag


Szállítási idő: max 5 munkanap

2 599 Ft
Hasonló termékek
Nanotechnológiás kétoldalú ragasztószalag
Nanotechnológiás kétoldalú ragasztószalag
2 599 Ft
Webáruház készítés